Toskánská klobása není jen obyčejnou klobásou; je to kulturní ikona, která představuje umění a vášeň toskánské gastronomie. Její jedinečná chuť a aroma připomínají prostředí toskánské krajiny, kde se tradice a kvalita spojují, aby vytvořily jedinečný gastronomický zážitek.
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso, hovězí maso (maso ze zemí EU), dextróza, aroma, jedlá sůl, směs koření, konzervant dusitan sodný, antioxidanty erythorban sodný a askorban sodný, startovací kultura
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 20 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Česká Republika
Další informace: Bez alergenů. Masný fermentovaný výrobek. Vepřové střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst. Na výrobu 100 g produktu bylo použito 162 g masa. Bez lepku. Hmotnost 160 g.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1152 kJ / 278 kcal
Tuky 22,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 8,1 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 18 g
Sůl 2,6 g