Detailní popis produktu
Nejen fanoušky Pepka Námořníka, ale hlavně milovníky svěží chuti špenátu potěší tato naše zelená verze italského risotta. Snadná a rychlá příprava, dokonalá krémová konzistence díky kvalitní italské rýži a jemná chuť plná zdraví. Za pár minut tak můžete servírovat zeleninové rizoto, které výborně chutná a dává tělu jen to nejlepší.
Jak na přípravu špenátového rizota?
Směs na risotto orestujte na olivovém oleji. Připravte si cca 700 ml vody, kterou postupně, za stálého míchání, přilévejte k rýži. Osolte dle chuti. Celková doba přípravy je 20–25 minut. Risotto je hotové, pokud je rýže tzv. al dente. Na závěr vaření vmíchejte do rýže plátek másla a parmazán.
TIP: V úvodní fázi orestujte na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a až poté přidejte směs na špenátové risotto.
Složení
italská rýže, špenát list, česnek, cibule, polévkové koření FAJNA PASTA (mrkev, petržel kořen, pórek, pažitka, petržel nať, libeček), pepř mletý