RISOTTO špenátové 250g

Detailní popis produktu

Nejen fanoušky Pepka Námořníka, ale hlavně milovníky svěží chuti špenátu potěší tato naše zelená verze italského risotta. Snadná a rychlá příprava, dokonalá krémová konzistence díky kvalitní italské rýži a jemná chuť plná zdraví. Za pár minut tak můžete servírovat zeleninové rizoto, které výborně chutná a dává tělu jen to nejlepší.

Jak na přípravu špenátového rizota?

Směs na risotto orestujte na olivovém oleji. Připravte si cca 700 ml vody, kterou postupně, za stálého míchání, přilévejte k rýži. Osolte dle chuti. Celková doba přípravy je 20–25 minut. Risotto je hotové, pokud je rýže tzv. al dente. Na závěr vaření vmíchejte do rýže plátek másla a parmazán.
TIP: V úvodní fázi orestujte na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a až poté přidejte směs na špenátové risotto. 

Složení

italská rýže, špenát list, česnek, cibule, polévkové koření FAJNA PASTA (mrkev, petržel kořen, pórek, pažitka, petržel nať, libeček), pepř mletý 

75,00 Kč
300,00 Kč / 1 kg