Maďarka, dříve Čabajka, získala ocenění Zlatý Ibucob 2000 na Mezinárodním potravinářském veletrhu SALIMA. Proto rozhodně nezklame ani vás. Na výrobu 100 g klobás jsme použili 162 g poctivého masa.
Klobásy jsou zauzené studeným kouřem z bukového dřeva a zrají po dobu několika týdnů. Ochutnejte jemně pikantní fermentované Maďarky.
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso, hovězí a koňské maso (maso ze zemí EU), jedlá sůl, směs koření, konzervant dusitan sodný, antioxidant erythorban sodný, startovací kultura
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 20 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Česká Republika
Další informace: Vepřové střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst. Na výrobu 100 g produktu bylo použito 162 g masa. Bez lepku. Hmotnost 160 g.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1152 kJ / 278 kcal
Tuky 22,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 8,1 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 18 g
Sůl 2,6 g