Hovězí klobása 160 g

PRAVÁ KLOBÁSA by byla málo bez té levé. Když se zakousnete do hovězí klobásy z Podkrkonoší, jen jedna vám stačit nebude. Tak výtečné totiž jsou.

Přírodní střívka naplníme výběrovým hovězím a kořením, klobásy pěkně postaru zaudíme a dáme je fermentovat, pak následuje zrání a sušení. Výsledkem jsou fermentované hovězí klobásy, které jsou svěží a líp se tráví.

Detailní popis produktu

Složení: hovězí maso, jedlá sůl, směs koření s paprikou, konzervant dusitan sodný, antioxidant kyselina askorbová, dextroza, maltodextrin, startovací kultura

Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 20 °C.

Země původu: Česká Republika

Další informace: Vepřové střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst. Na výrobu 100 g produktu bylo použito 162 g masa. Bez lepku. Hmotnost 160 g. Alergen: hořčice.

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 953 kJ / 230 kcal
Tuky 15,74 g
z toho nasycené mastné kyseliny 5,69 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 20,06 g
Sůl 2,92 g 

129,00 Kč
129,00 Kč / 1 ks