PRAVÁ KLOBÁSA by byla málo bez té levé. Když se zakousnete do hovězí klobásy z Podkrkonoší, jen jedna vám stačit nebude. Tak výtečné totiž jsou.
Přírodní střívka naplníme výběrovým hovězím a kořením, klobásy pěkně postaru zaudíme a dáme je fermentovat, pak následuje zrání a sušení. Výsledkem jsou fermentované hovězí klobásy, které jsou svěží a líp se tráví.
Detailní popis produktu
Složení: hovězí maso, jedlá sůl, směs koření s paprikou, konzervant dusitan sodný, antioxidant kyselina askorbová, dextroza, maltodextrin, startovací kultura
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 20 °C.
Země původu: Česká Republika
Další informace: Vepřové střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst. Na výrobu 100 g produktu bylo použito 162 g masa. Bez lepku. Hmotnost 160 g. Alergen: hořčice.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 953 kJ / 230 kcal
Tuky 15,74 g
z toho nasycené mastné kyseliny 5,69 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 20,06 g
Sůl 2,92 g