Detailní popis produktu
Pokud milujete vůni lesa a zemitou chuť hub, pak je naše houbové risotto s lesními hříbky přesně pro vás. Jemná, krémová konzistence italské rýže a poctivá porce sušených hříbků z českých lesů vytvoří na talíři dokonalý soulad. Do tohoto voňavého rizota jsme použili ten nejlepší mix certifikovaných hub z Beskyd – hřib pravý, hřib kovář, hřib hnědý a křemenáč březový.
Jak na přípravu hříbkového rizota?
Směs na risotto orestujte na olivovém oleji. Připravte si 750 ml vody, kterou postupně, za stálého míchání, přilévejte k rýži. Osolte dle chuti. Celková doba přípravy je 20–25 minut. Rýže je hotová, pokud je tzv. al dente. Na závěr vaření vmíchejte do rýže plátek másla a parmazán. TIP FAJNE PASTY: Orestovanou rýžovou směs podlijte nejprve 100ml bílého vína a poté pokračujte v receptu se 650ml vody.