Zakousněte se do dančí fermentované klobásy. Chuť divočiny se vám rozprostře po jazyku a vůně polechtá váš nos. Jemné dančí maso je šťavnaté a v kombinaci s poctivým hovězím vzniknou klobásy, které nemají chybu. Klobásy vyrábíme v Česku a udíme je tradičně, jak se patří. Vyzkoušejte klobásy naší prémiové značky.
Detailní popis produktu
Složení: 51 % dančí maso, 49 % hovězí maso, jedlá sůl, pepř, konzervant dusitan sodný, antioxidanty kyselina erythorbová a erythorban sodný, látka zvýrazňující chuť a vůni L-glutaman sodný, dextróza, maltodextrin, startovací kultura
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 20 °C.
Země původu: Česká Republika
Další informace: Vepřové střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst. Na výrobu 100 g klobásy bylo použito 162 g masa. Bez lepku a bez laktózy. Hmotnost 160 g. Alergen: hořčice.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 774 kJ / 186 kcal
Tuky 9,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny 3,3 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 22,2 g
Sůl 2,7 g